Sortida Ultimate

A aquesta activitat hi vam assistir tots els tutors TEI de diferents instituts de Sabadell, amb la finalitat de conèixer-nos i crear un bon ambient amb els diferents instituts.

Inicialment l’excursió estava planificada pel dia 3 de maig, però a causa de la pluja, es va ajornar al dia 10 de Maig. Vam sortir de l’institut a les 8 de la matinada, i vam arribar a les 9, encara que vam entrar a les 10. Un cop dins les instal·lacions, ens vam separar per grups i ens vam dividir en 2 camps. A cada camp hi havia 8 pistes.

L’Ultimate és un esport semblant al rugbi. Per guanyar s’ha d’aconseguir que el frisbee arribi fins a la línia de meta mitjançant una sèrie de passades sense que aquest caigui. Els partits tenien una duració total de 15 minuts. Al final de cada partit, els dos equips es reuneixen en un cercle per comentar el partit i valorar al rival.

Al final de l’excursió ens vam reunir tots en el camp, vam fer una xerrada i els monitors van repartir premis als diferents instituts.

Resultat d'imatges de ultimate frisbee

Aissatou Balde, Jordi Molina i Nicole Martínez

3rB

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *