ELS EXÀMENS ENS ESTAN MATANT

Aquestes dues setmanes han sigut les més dures pels estudiants. En el nostre cas hem arribat a tenir quatre exàmens en un dia, cosa que incompleix el reglament. A continuació donarem la nostra opinió i explicarem com hem viscut aquestes setmanes d’esforç constant.

La nostra setmana va començar el dia 16 de maig i va acabar el 24 de maig. Al llarg d’aquests dies hem tingut en total 10 exàmens sense pausa ni descans. Per sort estàvem suficientment preparats per aprovar la majoria dels exàmens, tot i que en alguns la nota que vam treure era una mica justa. 

Aquesta setmana ha fet que molts alumnes hagin acabat estressats fins al punt d’anar-nos-en al llit molt tard i llevar-nos molt d’hora. Les conseqüències de no dormir el recomanable han sigut la pèrdua d’energia i concentració.

Finalment, creiem que tant a nosaltres com a la resta dels alumnes ens agradaria que hi hagués un canvi per part del departament d’educació fent que la capacitat de l’alumnat s’avaluï d’un altra manera. Creiem que si es fes aquesta millora als alumnes se’ns faria més senzill aprovar, ja que podríem repartir i organitzar el temps d’estudi. 

 

Carla Montilla, Joan Gálvez i Mouna Saibari

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *