Notícies Impactants

Herois de Quatre Potes

Molta gent ha patit el terratrèmol de Mèxic, a qualsevol part del món, sigui perquè ho ha viscut, o perquè ha tingut família allà, de vacances o vivint-hi. A aquest terratrèmol (de magnitud 7.1) hi ha hagut d’intervenir la Marina, amb gossos. D’aquest grup de gossos se n’han fet conèixer dos, que a la seva vida com gossos ensinistrats han salvat (junts) a més de 70 persones. Frida, la que més s’ha fet conèixer, a la seva carrera com a gossa, ha Salvat 52 persones, 12 d’aquestes han sigut al terratrèmol, i de les altres 40 algunes han sigut a l’incendi que es va registrar a la Torre Petroliera a Mèxic i a les esllavissades de Guatemala, on també ha participat el seu company Titan. Aquest no s’ha fet tan conegut com Frida, però també ha estat a l’incendi de les torres petrolieres i a les esllavissades de Guatemala.
Mor el “Chiquito de la Calzada”
Gregorio Esteban Sánchez Fernández, més conegut com “Chiquito de la Calzada” treballava a un programa d’acudits a televisió. Va morir fa 3 dies a Màlaga amb 85 anys després de trobar-li cateterisme cardíac.
Hi havia patit una angina de pit, motiu pel qual el van ingressar.-
Chiquito va néixer en una zona de la ciutat malaguenya que es deia la Calzada de la Trinidad, fill d’electricista, tenia 3 germans.
Va ser la televisió el que li va donar la fama que té ara.
Els televidents van estimar aquell fenomen de cara simpàtica, calb i amb patilles llargues, que tenia un estil entre el surrealista i el caspós. Immediatament li van sorgir molts imitadors, en públic i en privat, inclòs el rei Joan Carles. Ha sigut una gran perduda, però sempre el recordaran amb un somriure.

 

Van atrapar a un ratpenat de 2 metres d’ample
L’animal es va convertir en el malson de molts que li tenen por a aquests éssers voladors de la nit. L’impressionant troballa es va realitzar a les Filipines
Es tracta d’un ratpenat de dos metres d’ample. Es tracta d’una espècie raríssima de ratpenats que només viu en una zona específica d’aquest país asiàtic. A més, resulta estrany perquè està en perill d’extinció. Aquesta insòlita troballa realitzada a Filipines es va viralizar a les xarxes socials. Van haver d’intervenir membres de les forces de seguretat per a atrapar-lo. El conegut “guineu voladora de corona daurada gegant” mesura, de mitjana, entre 1,80 i 2 metres amb les seves ales desplegades. Es tracta d’una espècie de ratpenat que en general habita la selva de Maitum, a Sarangani (Filipines) i es troba en perill d’extinció a causa de la caça per consumir la seva carn. El nou exemplar, similar a un trobat el 2013, va generar un enrenou i les seves imatges es van convertir en el terror dels que li tenen por als ratpenats en general i als vampirs en particular. Què faries si se t’apareix de nit?

Adrian Higueras, Hugo Alonso, Hugo Serrano i Roger Guinot

Aquest article ha estat publicat en General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *