La influència de seguir les modes

 

Els adolescents són el usuaris més influenciats en la nostra societat i saben que a vegades prenen decisions per “encaixar” o no quedar-se enrere. És un tema important a tractar, encara que no ens assabentem, la pregunta més important és: Què arribaries a fer per no ser discriminat?

Per saber-ho, hem realitzat una entrevista a alumnes de diversos cursos de l’institut. Aquests han sigut els resultats:

LES NOIES mostren més interès en les modes i acostumen a seguir-les, encara que n’hi ha que no les segueix. La moda que més agrada entre elles, és la roba i el fet d’anar de compres. Per contra, la moda que menys agrada és la dels ‘Challenges’’, que són reptes en els quals s’aposta alguna cosa.

ELS NOIS mostren menys interès en el tema de la moda, en l’aspecte de roba o vestimenta. Al contrari que les noies, els agraden els reptes i els famosos ‘spinners’. Un fet que també és rellevant en els nois és l’afició sobre al futbol.

En definitiva, podem apreciar la diversitat d’opinions entre nois i noies, però el resultat indica que la majoria d’adolescents segueixen una moda, ja sigui sobre roba, esports, reptes… i algunes són amb l’objectiu per no quedar al marge.

Aquest article s'ha publicat dins de Entrevistes i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *