Top 5: els jocs millor valorats de cada modalitat

VIDEOJOCS D’ESPORTS

  • FIFA: FIFA és una saga de jocs de futbol, aquests jocs simulen totes les competicions, equips i jugadors de cada país. Té la majoria de les llicències de cada lliga i hi ha un apartat on pots jugar en línia amb gent d’arreu. FIFA és la saga de jocs més jugada en tot el món però no la millor valorat per la seva jugabilitat. El primer FIFA va ser el FIFA 98, el FIFA més modern és el FIFA 18, que té tots els detalls d’aquesta nova temporada.

Valoració personal: El FIFA és la saga de jocs que més m’agrada perquè tracta de futbol i és el meu esport preferit. Personalment, penso que el seu punt fort és tenir la imatge de tots els jugadors i equips. Segons el meu criteri són jocs molt realistes. 9,5

  • TOP SPIN 4: El Top Spin 4 és el joc millor valorat de tots els jocs de tenis que existeixen. És un joc de l’any 2011 i compta amb totes les llicències de tots els jugadors, torneigs i estadis d’aquest any com ara Rafa Nadal, Roger Federer, “l’Open” d’Austràlia, o Roland Garrós.

Valoració personal: És un joc que m’agrada perquè els jocs de tenis sempre els he trobat interessants i sempre hi he jugat, em crida l’atenció el fet que hi hagi la imatge de tots els tenistes. 9

  • NBA 2K: És un joc que tracta de la simulació de la lliga de bàsquet, té la llicència de tots els equips, jugadors, i entrenadors de l’NBA. Aquest joc és a totes les plataformes, el primer joc que va sortir a la venda va ser l’NBA 2 K 98 i cada any treuen un joc diferent evolucionant amb els detalls de les noves temporades.

Valoració personal: Aquest joc m’agrada perquè l’NBA em crida l’atenció i és un joc, al meu criteri, molt entretingut. 8,5

  • FIGHT NIGHT CHAMPION: És un joc de boxa on pots jugar en línia amb gent de tot el món amb un personatge cadascú o jugar tot sol contra la màquina sense necessitar d’estar connectat. Compta amb la imatge de diferents boxejadors de l’any 2011, que va ser l’any que va sortir a la venda el joc, és el joc més ben valorat d’aquesta modalitat.

Valoració personal: Aquest joc no és el joc que em crida més l’atenció però comparat amb els altres jocs deboxa, és el més animat. 7

  • EVERYBODY’S GOLF: : – Everybody’s golf és un joc on es pot jugar en totes les plataformes, com Play4 o XboxOne. El joc tracta que amb diferents personatges imaginaris, has de jugar al golf en diferents mapes molt extensos. Va sortir a la venda fa poc i és un dels jocs amb més bona valoració.

Valoració personal: Malgrat l’alta  puntuació en les  webs dedicades al tema, és un joc que no em crida l’atenció perquè mai m’han agradat el golf i els seus jocs, jo el trobo bastant avorrit.6,5

VIDEOJOCS DE POR

Dying light

Els jugadors assumeixen la funció de Kyle Grua, un operatiu encobert enviat per infiltrar-se a la zona de quarantena de la ciutat de Harran, durant la seva missió per trobar a Kadir “Rais” Suleiman, una figura política, que té un arxiu que podria destruir la reputació de la seva agència. Però quan hi arriba, ha de decidir entre completar la seva missió o ajudar els alres supervivents, dirigits per Harris Brecken.

VALORACIÓ PERSONAL: Si t’agraden els zombis, els mons oberts i el parkour aquest sens dubte és el teu joc. El joc en sí és molt bonic i els controls estan fets per facilitar el parkour de manera que té una jugabilitat molt bona. Tot i així aquest joc igual que l’anterior  no és ben bé un joc de por sinó que és un de supervivència.

PUNTUACIÓ: 8

Outlast

Milers Upshur, un tenaç periodista independent que s’atreveix a indagar on ningú més ho ha fet fins ara, rep un correu anònim que l’informa sobre experiments il·legals duts a terme en un manicomi anomenat Mount Massive, el qual és propietat de la corporació Murkoff.  Endinsant-se al manicomi de nit i amb una càmera de mà, Uphur troba la institució en ruïnes i abandonada, però al endinsar-se més pels passadissos, el periodista acaba trobant els cadàvers del empleats, guàrdies i diversos esquadrons del SWAT. Un d’ells, amb prou feines viu, l’adverteix de que els responsables són els pacients del manicomi, els quals estan rondant lliurament pel manicomi i li recomana que escapi mentres puguis. A partir d’aquest moment el joc tractarà d’escapar del manicomi amb vida.

VALORACIÓ PERSONAL: El que més m’ha sorprès d’aquest joc ha sigut el fet que la major part de la història depenem de la càmera que portem ja que en molts moments l’habitació es tan fosca que per veure-hi  utilitzem la llum de la càmera. Això suposa més dificultat perquè haurem de vigilar tant als enemics com a la bateria de la càmera.

PUNTUACIÓ: 8.5

Until Dawn

Quan vuit amics queden atrapats en una estada de muntanya, les coses ràpidament es tornen sinistres i comencen a sospitar que no estan sols. Cada elecció que el jugador faci amb cadascun dels vuit amics  forjarà una història única. Les accions del jugador per si soles determinen qui sobreviu fins a l’alba.

VALORACIÓ PERSONAL: M’ha encantat aquest joc. El fet que les teves eleccions determinin qui viu i qui mor fa que el jugador s’endinsi més en la història, com si ell fos dins. Apart que el gràfics són una meravella.

PUNTUACIÓ: 9

Resident Evil

El joc original transcorre la nit del 24 de juliol de 1998 als afores de Raccoon City, en Raccoon Forest dins de les Muntañes Arklay, on s’esdevenen una sèrie d’estranys assassinats en els quals les restes de les víctimes mostraven senyals de canibalisme. L’ajuntament local envia l’equip Bravo del grup d’elit, els S.T.A.R.S (Special Tactics And Rescue Services) a investigar aquests fets.

VALORACIÓ PERSONAL: Un dels primers jocs de por i un dels millors. El Resident Evil va ser un joc revolucionari en la indústria dels videojocs de por, i això fa que sigui una de les millors (per no dir la millor) sagues de por amb un total de 7 jocs al mercat. El que més m’agrada de la primera entrega és la dificultat dels enemics i també el fet d’haver d’aconseguir munició i plantes medicinals per a poder avançar. El que milloraria és l’angle de visió per a qui està jugant ja que la càmera no la pots moure sinó que està immòbil en un sol lloc de cadascuna de les sales i això dificulta molt la visió.

PUNTUACIÓ: 9

The Last Of Us /Remastered/

Joel és un contrabandista que viu en un post-apocalíptic Estats Units d’Amèrica de l’any 2033. La plaga que ha assolat al món és un paràsit, un fong mutat de Cordyceps, que afecta als humans i els converteix en criatures infectades. En aquesta situació, la història comença quan Joel i la seva companya Tess reben l’encàrrec de dur una nena petita, l’Ellie, a un grup fora de la zona de quarantena. Els ho encarrega la líder del grup d’una organització de resistència anti-governamental anomenat les “lluernes”, que creu que l’Ellie podria ser la clau per a la salvació del món.

VALORACIÓ PERSONAL: Sens dubte el meu preferit. Tant la història com els gràfics, la dificultat, el doblatge, tot. Els enemics difícils, les bales sempre falten i s’han de buscar, el sigil sempre ha de ser-hi per no morir de la mateixa manera que sempre s’ha d’estar alerta. Tot m’ha agradat d’aquest joc. Tot i així aquest joc no és ben bé de por sinó un supervivènvia.

PUNTUACIÓ: 9.5

VIDEOJOCS “SHOOTER

1.Prey

La investigació d’una estranya raça alienígena ens porta a l’estació espacial Talos 1, on l’experimentació amb els Tifó ha avançat fins al punt de crear el neuromod, un implant capaç de millorar les habilitats de la humanitat i fins i tot ampliar la seva vida. Com veiem en l’anàlisi de Prey, al final passa l’evident en intentar controlar una raça desconeguda i, com el científic Morgan Yu, haurem d’esbrinar què ha passat i com evitar el desastre.

Valoració personal: Aquest joc està molt bé perquè és d’acció i shooter. Has d’intentar que uns animals de l’espai no arribin a la terra i els has de matar tots. Potser que mai et cansis de jugar-hi.

Puntuació: 9,5

2.Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles

És el cinquè i últim paquet DLC per Call of Duty: Black Ops III.  Inclou un total de vuit mapes de zombies diferents de Call of Duty. A causa del canvi en la mecànica del joc, apareixen les armes futurístiques Black Ops III (amb algunes armes antigues que tornen), Double Tap Root Beer va ser substituïda per la seva variant millorada. A més, el Ray Gun Mark II s’ha afegit a tots els mapes de remodelació.

Valoració Personal: Aquest joc em crida molt l’atenció, m’agrada molt i és entretingut. És una bona opció si vols passar tot el dia jugant. A més a més tens mapes diferents per poder gaudir més del joc.

Puntuació: 9

3.Splatoon   

És un videojoc de trets en tercera persona desenvolupat i publicat per Nintendo Wii U.

Valoració personal: Aquest joc està pensat per nens més petits però és molt interesant i entretingut perquè consisteix a pintar tot el mapa d’un color possible i has de guanyar tots els altres contrincants.

Puntuació: 8,5

4.Grand Theft Auto V

És una espècie de seqüela del mític GTA: San Andreas, joc clàssic per excel·lència. Tornaràs a la mítica ciutat dels Sants per començar una aventura amb tres protagonistes: Franklin, Michael i Trevor. Franklin és un gàngster del gueto, Michael és un atracador de bancs i Trevor és un psicòpata de l’Amèrica Profunda.

Valoració personal: Aquests joc el coneix molta gent. És molt entretingut perquè pots robar cotxes, et persegueix la policia i la has de despistar. Bàsicament es basa en què els protagonistes es dediquen a assumptes il·legals.

Puntuació: 8

5.Destiny 2

Ha passat un any després dels esdeveniments de Destiny: Rise of Iron i la crisi del siva, la facció de la Legió Vermella de la Total, un imperi militar-industrial d’alienígenes massius han atacat. L’Última Ciutat amb forces aclaparadores, dirigides pel seu comandant emperador i suprem líder dels cabal, Dominus Ghaul. Els guardians han estat desposseïts dels seus poders i obligats a fugir de la torre. Els guardians han d’adquirir nous poders per a enfrontar a Ghaul i la Legió Roja, i aventurar-se a nous mons i aprendre més dels orígens de les seves forces tant del viatger, així com crear un pla per recuperar l’última ciutat.

Valoració personal: Aquest joc no em crida gaire l’atenció perquè és sobre robots que han de salvar la terra. Hi ha molta violència, tota l’estona han d’estar-se barallant. Ara bé, si t’agraden els jocs de robots i de salvar el planeta, Destinity 2 està fet per tu.

Puntuació: 7,5

VIDEOJOCS D’ACCIÓ I D’AVENTURA

  1. The last of us: Aquest joc transcorre en un poble prop d’Austin, Texas, 20 anys abans que passi l’epidèmia, en el paper de Joel. El protagonista viu amb la seva filla Sarah, una pre-adolescent. Una nit han de sortir per potes amb el germà de Joel, Tommy, a causa d’una epidèmia que estava assolant el poble. Escapen amb cotxe, no obstant això, pateixen un accident i Sarah queda ferida a la cama, així que Joel l’ha de portar en braços. Poc després són salvats per un soldat del grup dels mutants supervivents de l’epidèmia, qui vol guanyar-se la seva confiança perquè volen a Sarah, qui al seu cos té la cura per combatre l’epidèmia zombie. La veritable intenció és aniquilar-los i aconseguir la cura del cos de Sarah. Joel aconsegueix evadir el soldat, però Sarah queda ferida de gravetat i mor en els braços del seu pare.

Valoració personal: És un joc amb una història que t’enganxa, és tant intretingut que se’t fa curt. S’ha de tenir en compte que té una dificultat bastant alta

Puntuacio: 9’5

  1. Saga uncharted: El caçador de tresors Nathan Drake es proposa filmar en un documental el procés de cerca del tresors, llocs miteriosos…. que buscava el seu avantpassat mort, sir Francis. En aquesta tasca, és ajudat per la periodista Elena Fisher. Tots dos troben el diari de Sir Francis amb la ubicació de la ciutat perduda anomenada “El Daurat”. Chloe Frazer i Harry Flynn es reuneixen amb Nate per infiltrar-se en un museu turc i recuperar un llum que una vegada va pertànyer a Marco Polo. Nate i “Sully” es reuneixen en un bar amb un home anomenat Talbot interessat a comprar l’anell de Sir Francis Drake. Talbot és acusat d’estafa i una baralla inicia. Tots dos socis són reduïts per Charlie Cúter. Katherine Marlow, ocupadora de Talbot, apareix i li arrabassa l’anell a Drake. Després tots dos són disparats i donats per morts.

Valoració personal: És un joc amb un personatge que coneixem des que era petit i amb qui anem vivint avetures fantàstiques i plenes de peill.

Puntuacio: 8’5

  1. Saga tomb raider: Aquí Lara, la protagonista, és una òrfena multimilionària que compta amb l’ajuda del seu padrastre, un ajudant expert en informàtica, i un robot. Com veiem una concepció completament diferent, ja que canvia la seva vida de luxe per viure aventures amb els seus ajudants.

Valoració personal: És un joc que té una dona com a protagonista a qui li passa de tot i això el fa únic perquè és un del pocs jocs amb aquestes característiques. A més és un joc molt bo amb una bona història

Puntuacio: 8’5

  1. Saga batman arkham: El Joker ha elaborat un pla per alliberar diversos enemics de Batman que es troben en el manicomio d’Arkham. Batman investiga sobre el cas i descobreix que el que vol el Joker és una toxina de superesteroides anomenada«Títan» i usar-la per crear un exèrcit de monstres que invadeixin Gotham City

Valoració personal: És un joc basat en el còmic, és bon joc però amb una història molt repetitiva i massa previsible.

Puntuacio: 6’5

  1. Saga assasin’s creed: Abstergoés una societat descendent dels antics templaris de les croades, a Abstergo compten amb una màquina anomenada Animus. Aquesta màquina permet que l’individu que la usi pugui reviure els records dels seus avantpassats els quals estan ocults en l’ADN de qualsevol subjecte. Desmond és descendent de l’antiga ordre dels assassins, els quals són enemics dels templaris, l’objectiu dels quals és dominar al món i sotmetre’l als seus pensaments mitjançant els objectes de l’éden (objectes de la antiguedad creats pels déus capaços de sotmetre a les societats). Abstergo captura Desmond per esbrinar el rastre del fruit d’un dels objectes de l’éden, el qual havia quedat en mans dels assassins.

Valoració personal: El joc planteja una història entretinguda i en general és bon joc, però cau força en la repetició.

Puntuacio: 7’5

Sergi Fusalba, Meritxell Muñoz, Irene Montes, Alex Velasco

Resultado de imagen de videojocs

Aquest article s'ha publicat dins de Opinió i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *