GUIES DE CONVERSA

1 FRASES USUALS SALUTACIONS I AGRAÏMENTS

AJUDA – AFIRMACIONS – NEGACIONS

2 OFICINA DE L’ESTUDIANT

PRIMERS CONTACTES

FER-SE EL CARNET D’ESTUDIANT

ASSUMPTES ACADÈMICS

INFORMACIÓ SOBRE LA MATRÍCULA

BEQUES, NOTES I CERTIFICATS

INCIDÈNCIES

ACTIVITATS CULTURALS I DE LLEURE

3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 RESTAURANT

ESMORZAR- APERITIU – BEGUDES

PRIMERS PLATS – SEGONS PLATS

MANERES DE CUINAR

SALSES I ACOMPANYAMENTS

GUARNICIONS – POSTRES

VOCABULARI GENERAL

FUNCIONAMENT DEL RESTAURANT

DEMANAR EL MENJAR I LA BEGUDA

PARLAR AMB COMPANYS I COMPANYES DE TAULA

PAG

1. Conversa entre comprador i venedor. Un alumne fa de comprador i un altre de venedor.

2. Confegir la llista de la compra per realitzar el menú d’un dia, escriu a quins llocs has d’anar a comprar i simula les converses a les diferents botigues.

18 LLEURE

RELACIONAR-SE AMB ELS COMPANYS I COMPANYES

SUGGERIR ACTIVITATS DE LLEURE

FELICITAR PEL SANT O L’ANIVERSARI

LLIGAR – COMPRAR ENTRADES

ACTIVITATS DE LLEURE DE LA UNI

1. Un alumne simula un famós i els altres li fan preguntes per tal de saber què fa normalment.
19
20
21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *