Vocabulari de la successió papal

Pensat especialment per als periodistes però útil aquests dies per a tots els públics, s’ha publicat en el portal lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, un vocabulari de la successió papal.

Conté lèxic i noms propis d’actualitat (amb grafies correctes i arxius de so amb pronunciació orientativa) relacionats amb aquest esdeveniment. Entre altres, s’hi troba la manera de pronunciar els noms dels cardenals que sonaran aquestes dies.

La pàgina es divideix en set apartats: successió, indumentària litúrgica, convencions, pronoms pròpis, colors litúrgics, observacions i índex de paraules. En cada apartat hi trobem paraules amb les seves diferents dificincions i fins i tot àudios per pronunciar-les correctament.

 

Aquest article s'ha publicat dins de Activitats on line, Batxillerat, Materials, Primària, Secundària i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *