«No som una generació perduda»

Aquest és el crit d’un grup de joves que formen part de l’anomenada generació perduda: la millor preparada de la història del nostre país i, alhora, la que està patint una precarització laboral més despietada. Una invitació a l’esperança, a recuperar la fraternitat, a treballar pel bé comú, a combatre l’individualisme i la indiferència.

Durant la primavera de 2012 Cristianisme i Justícia va proposar a un grup de joves  una sèrie de trobades per a reflexionar sobre el moment actual. Són joves que van viure amb il·lusió el naixement del 15-M, comparteixen el desig de canvi i el nou llenguatge polític que aquest moviment proposa, però alhora són conscients de les seves debilitats i limitacions. Formen part de la generació de joves millor preparada de la història d’aquest país, i també la que està patint una precarització laboralmés despietada. Tot i la incertesa i la desorientació que el moment present genera, volen expressar la seva esperança en el canvi i en la capacitat de reacció de la societat.

En aquesta ocasió Cristianisme i Justícia ha volgut donar-los veu en la seva declaració de Fi d’Any.

Llegir el document.

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Formació i reflexió. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *