A propòsit de la “roja”

Els diaris en van anar  plensde la celebració del campionat del món de futbol a Sud-Africa, la tele ens inunda de colors, samarretes i cants. Van ser  dies en què sembla que tot gira al voltant d’una pilota, i que el fet d’entrar o no a la porteria acabava essent quasi una qüestió d’Estat.

Aquesta article de Mn. Francesc Giménez, prevere de l’Arquebisbat de Tarragona, ens pot servir per comentar i reflexionar amb els alumnes,  no solament el paper mediàtic d’alguns esdeveniment esportius, sinó que també es mostren de fet com “hierofanies profanes”

Llegir l’article  pdf.jpg

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Formació i reflexió, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *