Les 10 millors pel·lícules espirituals de l’any 2009

Són un material vàlid per a la recuperació educativa i pastoral a través del DVD. Avui és imprescindible triar bé el que veiem per a ser millors persones. Sens dubte aquest tipus de cinema convida a aprofundir en els grans interrogants, proposa una mirada oberta al misteri de Déu i provoca a ser bona gent. Hi ha a més cinc pel·lícules per a veure en família, que poden ser per a nens però que també tenen registres resenyables per a tots. Finalment, vam aconsellar un quintet de DVD’s importants amb un corol·lari sobre el moment actual del consum cinematogràfic.

Veure les ressenyes del web del cinema espiritual.

Aquest article s'ha publicat dins de Batxillerat, Cinema i Religió, Formació i reflexió, Materials, Primària, Secundària i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *