Nou web sobre cinema religiós

cin_rel

El web www.cinereligioso.es ja està en marxa El web mostrarà les últimes novetats en el cinema de tipus religiós i espiritual.  El portal conta amb diferents seccions a les quals s’hi pot accedir d’una manera senzilla. Així mateix, compta amb un bloc en el qual crítics de cinema i periodistes escriuran periòdicamente sobre aquest tipus de cinema, “que cada vegada conta amb més adeptes”, segons els creadors de la pàgina web.

A més, des del ‘site’ es podrà accedir a una botiga ‘online’, on es trobessin tant els últims títols en DVD de clàssics remasterizados de la història del cinema religiós com les últimes produccions. Per tot això, la web pretén convertir-se en “la pàgina de referència de tot cibernauta que busqui conèixer les últimes novetats en el cinema de tipus religiós, espiritual i enfocat per a tota la família”.

Aquest article s'ha publicat dins de Cinema i Religió, Materials, Multimèdia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *