Descobrim Francesc i Clara d’Assís

Descobrim Francesc i Clara d’Assís és una aproximació a les vides de Francesc i Clara marcades per la fermesa dels seus propòsits i una existència basada en la pobresa. Francesc va distingir-se pel seu respecte a la natura i pel seu desig tenaç de trobar un camí cap a la pau.  El seu missatge és ben actual.

Descobrim Francesc i Clara d’Assís conté 20 episodis al voltant de les vides de Francesc i Clara i 80 activitats relacionades, per compartir en família, a l’escola i a la catequesi.

Les pel·lícules d’animació han estat dibuixades per Picanyol i els guions s’han basat en les Fonts franciscanes, amb traducció de Francesc Gamissans, o.f.m. Els episodis es poden veure tots seguits, per seccions o bé individualment.

Estan en català i castellà.

Per a més informació.

Aquest article ha estat publicat en Materials, Multimèdia, Multimèdia, Primària, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *