DVD “Descobrim la Bíblia”

Descobrim La Bíblia és una col·lecció de 2 DVD
Antic Testament i Nou Testament pensada per a tothom que desitgi aproximar-se a la Bíblia, però amb un èmfasi especial en el públic infantil.
Recomanem el DVD a partir dels 7 anys, per bé que a partir dels 9 anys, en el moment de preparació del Sagrament de l’Eucaristia, és quan podran fer-ne un ús més enriquidor.
Es poden veure les pel·lícules en família coincidint amb el moment litúrgic de l’any i resoldre les activitats amb la participació i el comentari de tots.
Es pot fer servir a les escoles com a recurs per a l’aprenentatge d’una base necessària de cultura religiosa, tant des d’un punt de vista cultural com espiritual.

El conjunt d’activitats interactives dels DVDs han estat dissenyades per a convertir-se en un recurs més a la disposició dels catequistes en la seva feina.
El joc d’art i l’apartat de coneixements ajuden a entendre els lligams entre la nostra cultura i els seus orígens religiosos.

Les persones amb altres cultures i religions trobaran un recurs per a conèixer el cristianisme i entendre millor la cultura que els acull.

Els creients trobaranen aquests títols una nova visió fruit del treball creatiu dels seus autors; una aportació més per a l’aprofundiment en el sentit de la Paraula i la seva meditació.

Veure una demo del DVD       Veure la fitxa tècnica

Aquest article ha estat publicat en Materials, Multimèdia, Multimèdia, Primària, Recomanacions, Secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *