TEMPS DE QUARESMA… Paraules amb COR

 Durant aquest temps de Quaresma estem treballant una dinàmica molt interessant. Volem descobrir les actituds positives de la vida, volem reflexionar sobre el camí que cadascú tria en les seves decisions, … Com vull que sigui el meu camí? Amb que puc trobar-me en el camí? Qui és important per mi? Seran preguntes que ens ajudaran a pensar.

Cada grup hem fet activitats diferents, hem mirat alguna pel.li amb C.S. per comprovar com el canvi d’actitud acostuma a ser positiu per la vida, amb els de C.M. hem treballat el perdó, amb els alumnes de C.I. hem fet molt bona feina amb les paràboles de Jesús. Així arribarem a la festa de la PASQUA molt i molt contents. 
Aviat us ensenyarem les nostres feines!!
Fins aviat!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà