ESPAGUETIS DE PESCADOR
Hola som en Sergi i la Luisa i nosaltres fem els espaguetis. Són espaguetis de pescador.
Ara us explicarem com es fan:
INGREDIENTS:
Mig quilo de tellines o rossellones
400 grams d’espaguetis
2 tasses grans de beixamel
oli d’oliva i sal
COM ES FA?
Posa un plat cap per avall dins d’una cassola i col·loca-li el marisc a sobre. Omple la cassola amb aigua i sal i deixa el marisc 2 hores en remull perquè deixi anar la sorra. Treu-lo de la cassola i renta’l
-
Que t’ obrin les tellerines al vapor en una cassola
-
Quan s’ obrin escorre-les i guarda’ n el suc. Un cop fredes, separa la carn del marisc i llenca’ n les closques.
-
Demana que et posin els espaguetis a bullir i ajuda a escorre’ls quan estiguin cuits.
-
Escalfa al microones dues tassetes de salsa beixamel i barreja-la amb el suc d’obrir el marisc fins que obtinguis una salsa cremosa.
-
A l’hora de servir posa la pasta calenta en un plat fondo i la carn del marisc a sobre. Rega-ho amb la salsa.
Ja es poden menjar