ESPAGUETIS DE PESCADOR

ESPAGUETIS DE PESCADOR

Hola som en Sergi i la Luisa i nosaltres fem els espaguetis. Són espaguetis de pescador.

Ara us explicarem com es fan:

INGREDIENTS:

Mig quilo de tellines o rossellones

400 grams d’espaguetis

2 tasses grans de beixamel

oli d’oliva i sal

COM ES FA?

Posa un plat cap per avall dins d’una cassola i col·loca-li el marisc a sobre. Omple la cassola amb aigua i sal i deixa el marisc 2 hores en remull perquè deixi anar la sorra. Treu-lo de la cassola i renta’l

  1. Que t’ obrin les tellerines al vapor en una cassola

  2. Quan s’ obrin escorre-les i guarda’ n el suc. Un cop fredes, separa la carn del marisc i llenca’ n les closques.

  3. Demana que et posin els espaguetis a bullir i ajuda a escorre’ls quan estiguin cuits.

  4. Escalfa al microones dues tassetes de salsa beixamel i barreja-la amb el suc d’obrir el marisc fins que obtinguis una salsa cremosa.

  5. A l’hora de servir posa la pasta calenta en un plat fondo i la carn del marisc a sobre. Rega-ho amb la salsa.

    Ja es poden menjar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *