DEURES D’ESTIU

Hola noies i nois!
Per tots aquells i aquelles que no heu de lliurar el dossier d’alguna àrea o competència bàsica no superada, en començar l’institut al setembre, però igualment voleu fer un repàs del curs, aquí us deixem els dossiers de català, castellà, matemàtiques i anglès. Per a vosaltres, la seva realització és OPCIONAL.
Anglès 2013

Dossier deures català 2013

Dossier deures castellà 2013

Dossier deures matemàtiques 2013

Recordeu que per aquells/es que NO HEU SUPERAT una àrea o una competència bàsica (i que ja vau rebre els dossiers en paper de mans de les tutores), és OBLIGATORI el lliurament dels dossiers pertinents en començar l’institut.

Bones vacances!

Les tutores

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *