14 d’abril

Hola famílies!!!

La Laia us vol ensenyar les titelles que ha fet amb la seva germana gran, l’Estel.

La Cloe de P3 ha fet experiments amb aigua i colorant alimenticis, s’han barrejat colors primaris i han sortit de nous! També ha buscat ous de xocolata per tota la casa seguint unes pistes que el conill de Pascua li ha deixat. I ha fet una mona de Pasqua.

“Som la Zoe de 3rA i la Noa de P5A. Aquests dies hem estat fent moltes activitats com fer màscares, titelles, bombolles de sabó per la banyera o fer coques. Hem fet danses, ens hem disfressat i també hem jugat a fer pentinats (també al nostre pare! ). La Noa ha aprés a fer sumes i restes. Els dies que ha fet bo, hem aprofitat per prendre el sol una estona, que també és molt important.”

El Kilian Alba de P3B ham fet manualitats amb pintura després de pintar els ous de Pasqua. I també ha ajudat a fer un pastís de carbassa.

L’Iker Iglesias de 6è B ha fet un dibuix.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *