Sant Jordi – 23 d’abril

Hola famílies!!!

La Josefina de 2n ens diu:  “Feliç diada de Sant Jordi a tots.Us trobo molt a faltar!!, pero com diu mi mestra Anna, quan tot passi serem més forts!!!”

L’Africa i la India han gaudit moltíssim preparant les titelles, el drac i les roses!! I ens han fet arribar un munt de fotos perquè les veieu.

La Berta Rodón ens ha enviat un vídeo explicant la llegenda de Sant Jordi amb titelles que ha fet ella amb la seva família perquè ho vol compartir amb  l’escola.

20 d’abril

Bona setmana, famílies!

La Nyla ens envia:

“La semana pasada, Sol Nyla era protagonista de la classe. No es lo mismo de compartir la semana con su compañeros de classe pero hemos intentado hacer Una semana divertida, empiezando con Una Corona para la protagonista. Hemos contruido un fuente reciclado para jugar con agua de colores y carnicas. El cicuito de psico de Luard. Hemos plantado semillas para hacer “Easter egg heads” Hemos hecho dibujos de Ella, Como Han hecho su amigos de classe. Jabons caseros, un pastel de zanahoria y con tantas ganas de salir casa hemos hecho una mascara para Nyla con la tela de su sabana de cole. Muchas muchas gracias a todo los compañeros de la classe de sols quien no’s Han enviado sus dibujos de ella. Les han dado mucha illusion de ver los.”

16 d’abril

Hola famílies!

La Zoe ens envia aquest missatge:

“Tot i que ja estàvem a casa confinats hem volgut que aquets dies siguin una mica diferents i que ella notés que eren dies festius!!
Hem pintat l’ou de pascua i hem buscat ous de chocolata per tota la casa!
Hem fet pintacares i ha anat disfressada tot el dia!!
Ha jugat molt amb la seva germana i hem mirat en bucle el llibre l’ós i la llebre!
Així ha perfeccionat els números del 1 al 10.
També s’ha emocionat moltíssim amb la seva mona i s’han posat fines a xocolata!!
Hem fet minidisco i moltes videotrucades amb la familia!!
 Un petó molt gran per tots!!!”

14 d’abril

Hola famílies!!!

La Laia us vol ensenyar les titelles que ha fet amb la seva germana gran, l’Estel.

La Cloe de P3 ha fet experiments amb aigua i colorant alimenticis, s’han barrejat colors primaris i han sortit de nous! També ha buscat ous de xocolata per tota la casa seguint unes pistes que el conill de Pascua li ha deixat. I ha fet una mona de Pasqua.

“Som la Zoe de 3rA i la Noa de P5A. Aquests dies hem estat fent moltes activitats com fer màscares, titelles, bombolles de sabó per la banyera o fer coques. Hem fet danses, ens hem disfressat i també hem jugat a fer pentinats (també al nostre pare! ). La Noa ha aprés a fer sumes i restes. Els dies que ha fet bo, hem aprofitat per prendre el sol una estona, que també és molt important.”

El Kilian Alba de P3B ham fet manualitats amb pintura després de pintar els ous de Pasqua. I també ha ajudat a fer un pastís de carbassa.

L’Iker Iglesias de 6è B ha fet un dibuix.