8 d’abril

Hola famílies!!!

L’Izan de 3rA ha estat molt actiu aquests dies. Ens fa arribar una coreografia que ha muntat a partir de la proposta d’activitat d’Educació Física i també les “preses falses”. A més a més, ha elaborat un joc de l’oca i uns escacs.

En Kilian Alba de P3B ens envia unes fotos del que ha fet aquests dies: puzles, jugar la caseta del Mickey i  decorar la papallona del Parc Güell. També vol saludar i donar molts petons a la seva profe Glòria i a la seva classe de les llunes perquè els enyora molt.

La Nyla de P3A ha tingut una setmana molt ocupada. Podeu veure tot el que ha fet:  la papallona de Gaudí, la caixa del sol Oriol, l’elefant Elmer fet amb una caixa de detergent, l’unicorni en forma de titella, el racó de camping i l’arròs de colors.

One thought on “8 d’abril

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *