3 d’abril

Bon dia!

Avui l’Aina Melchor de 5è B ens envia:

Aquests dies a casa he estat fent moltes coses. Hem muntat una taula de ping-pong a la taula del menjador, per jugar en família. També he fet galetes boníssimes. Us envio un vídeo de bàsquet a veure si us agrada.

L’Ares de 3r ha trobat una pàgina web  https://manualidadesplay.com/ on hi ha diferents propostes de manuliatats.
L’Ares s’ha aficionat aquests dies a fer origami a casa. Es grava i ella mateixa edita els seus vídeos. Avui ens explica en el seu vídeo com fer un cavall d’origami. Us animeu a fer-lo?
La Xènia i la Daniella ens envien:
Som la Xènia i la Daniella i primer de tot us volem dir que us trobem molt a faltar.
 
Durant tots aquests dies de confinament hem fet moltes coses i ens ho estem passant molt bé. Hem fet feines de l’escola, hem llegit molt, hem jugat, hem ajudat al pare i  a la mare a cuinar, hem fet manualitats, hem fet esport i moltíssimes coses més.
 
El diumenge 29 de març va ser l’aniversari de la Xènia, va fer deu anys, i va ser un dels dies més especials que hem viscut durant aquests dies. Tot i que no vam poder sortir de casa, vam fer una gran festa, vam fer un pastís, vam fer una mini disco i tots els nens i nenes de la classe, familiars i amics van fer un vídeo molt emotiu amb les seves felicitacions  des de casa i la Xènia es va emocionar molt.
 
Esperem que això acabi aviat… una abraçada per tots i totes.
I la Valentina de 2n ens comenta:
Hola, a casa estem fent un vincle de Charles Chaplin i a la Valentina li estan agradant molt les seves pel.lícules així que ha fet un dibuix tota sola que vol compartir amb tots vosaltres.

Abraçades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *