24 de març

Hola famílies!

Avui en Nil de 5è ens explica que ha fet galetes. Segur que t’han quedat delicioses!

La Nyla de P3 ens envia: “Actividad de manaña pintando piedras y de la Tarde hemos diseñado una casa para #quedatecasa cortando y pegando de revistas. ” Ho has fet molt bé, Nyla!

I la Irina de P5 ens diu: “Aquesta setmana a casa intentem seguir les rutines de l’escola. La Irina ens les ensenya. Després d’esmorzar fem la fila per anar a classe (menjador), fem la rotllana, ens expliquem algun dubte o preocupació, l’encarregada passa llista, posem el dia la calendari i mirem el temps que fa per la finestra. Ah! I ens rentem les mans amb sabó!” Que bé, família!

La Cloe Fontseca de P3 ens envia: “Estem fent moltes coses: seriacions amb pinches, li he tallat la cama a la Vella Quaresma, he fet el super tren dels dies de la setmana i miro el temps que fa cada día, he ajudat a preparar l’esmorzar, he fet suc de taronja, sessió de perruqueria, hem fet massatges, he jugat amb el lego,… I moltes coses més! Molts petonsss voladors per en Luard, la Tamara, la Txell i per tots els nens i nenes de la classe del sol! Us trobo molt a faltar! TOT ANIRÀ BÉ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *