Article 1

Com organitzem la festa de la Castanyada 2014

Títol:

LA FESTA DE LA CASTANYERA

Organització:

La festa de la castanyera es portarà a terme a la tarda de 15:oo a 17:oo h.

El coordinador d’informàtica será l’encarregat de fer les corresponents fotografíes de la festa.

El procés será el següent:

A les 15:oo h els nens i les nenes després de la benvinguda de la tarda a les corresponents clases, es dirigirán al gimnàs amb les seves tutores. Tot seguit arribarà la Castanyera la qual dirigirà diferents balls. Aquesta activitat tindrà una durada d’una hora. Mentre es fa la ballada els representants de l’AFA torraran les castanyes al pati.

A les 16:00 h. els nens i les nenes sortiran del gimnàs i es dirigirán al pati de l’escola per tal de col·locar-se en rotllana. Una vegada col·locats es repartirán les bosses de les castanyes a cada nen/a.

A 2/4 de cinc es farà la recollida del pati i entraran a clase.

A 3/4 de cinc els nens i les nenes entraran a clase per tal de rentar-se les mans, beure aigua, agafar els estris i els abrics per tal d’estar preparats per ser recollits pels familiars.

Una vegada els nens han marcat, tots els que pertanyem al cicle, farem una curta i ràpida reunió per tal de triar les fotografíes més adients i visualitzar els nens i les nenes que no tenen permís per sortir al bloc. També farem un escrit resum. Tot ho passarem al coordinador d’informàtica per tal de penjar al bloc .

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *