FERRAN explica al Pradell un conte basat en fets reals.-

FERRAN EXPLICA UN CONTE BASAT EN FETS REALS

03-07-11.- Explicà un conte davat un auditori d’un centenar de persones, basat en fets reals. Ha estat en el fòrum de l’EVA del Pradell de la Teixeta.

ÉS UN ACTE MENTAL PÚBLIC PER LA PAU I PER LA LLENGUA A FAVOR DE LA PLENA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ DIGNA DE SER ACOLLIDA EN TOTS ELS SENTITS.

Un missatge per a la pau i la no violència és participar en el contar contes, el gravà i serà emés  en el seu programa “””prioremPRIORAT)))… del mes d’octubre.

Feu un homenatge al Pradell, a l’EVA i a la Rosa i a la Maria Rosa. En memòria als 15 anys de la mort de Josep Maria Tarrasa, preSentà el personatge infantil digital TATIREV MONTSANT PELACANYES, que prové del planeta imaginari Sp2. Una mena de planeta darrera de la lluna que sembla més la Catalunya de 2022 que l’actual.

Ferran fa crítica de les limitacions actuals davant les crisis climàtiques i econòmiques i presenta l’alternativa pel Canvi Mental Global de risc digital.

Aquest dijous dia 07 de juliol ho emetrà per antena FM 101 o per internet a  http://www.radiospsp.com/  a les 18 hores des de Tarragona.

FOTOS instantànies : https://picasaweb.google.com/renegocia/PradellEva

Avui “””prioremEL PRADELL)))…

Deixa un comentari