CLUB DE LECTURA FAMILIAR

Aquest curs escolar 2015-2016 hem creat per primera vegada  un Club de lectura familiar amb mares, pares i alumnes de 5è, a proposta del director i dirigit per la professora responsable de Biblioteca Maria Teresa.
El fet de llegir el mateix llibre conjuntament mares, pares i fills i poder realitzar trobades tots junts a l’escola per tal de debatre el tema del llibre llegit i participar en activitats complementàries que es van proposant, és una experiència enriquidora per a pares, fills i per a la professora que dirigeix l’activitat, i això fa que els llaços d’afectivitat entre pares i fills sigui més gran.
Veure els pares, les mares i els fills tan units, junts, aportant diferents opinions, divertides, interessants i d’un alt nivell, és un aspecte molt valuós que caldrà seguir cultivant.

Aquest article ha estat publicat en Puntedu. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.