Els Dracs a Mas Baget

Els Dracs a Mas Baget by Slidely Slideshow

Publicat dins de Educació infantil | Deixa un comentari

NOVA WEB DE L’ESCOLA

Practibloc ha deixat d’actualitzar-se. Visiteu la nova pàgina web de l’escola.

Cliqueu la imatge

capcalera

 

Publicat dins de Educació infantil | Deixa un comentari

CURS 2016-2017

El professorat i la resta de  personal de l’Escola de Pràctiques us donen la benvinguda al curs 2016-2017.

20160909_132840

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bones i felices vacances

El Practibloc us desitja un feliç estiu. Ens retrobem al setembre.

El curs ja s’ha acabat, arriba l’estiu i, per tant, el temps de vacances. Temps per descansar, gaudir —amb els amics o en família—, i també per aprendre, ja sigui reforçant els aprenentatges o descobrint coses noves. A l’estiu hi ha temps per a tot i és bo que ajudeu els vostres fills a planificar-lo i a treure’n el màxim profit.

  • Estiu, temps de família. Les vacances són un espai idoni per compartir experiències en família. És important que feu activitats amb els vostres fills, dediqueu temps a escoltar-los, parlar amb ells i conèixer-los millor. L’estiu és un temps ideal per enfortir les relacions i compartir el temps de família.
  • Estiu, temps de lleure. Durant les vacances els vostres fills poden dedicar més temps a les seves aficions, a gaudir amb els amics, a jugar, a compartir experiències… Són espais importants perquè, a més de divertir-se, aprenen a relacionar-se (compartir, respectar-se, dialogar…) i treballen els valors i els vincles afectius. En definitiva, aprenen a conviure.
  • Estiu, temps per aprendre.  Les vacances són prou llargues per dedicar també un temps a reforçar els aprenentatges escolars o fer activitats que els ajudin a consolidar els continguts que han treballat durant el curs i estiguin preparats per a l’inici del nou curs.
    Convé reservar un temps durant l’estiu per fer aquestes feines i que la famílies en feu un seguiment sense oblidar, però, que cal temps per descansar i gaudir de les vacances.

estiu

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Els llibres de la Florisol

La Florisol  us recomana una sèrie de lectures de tota mena per a l’estiu i s’acomiada fins el proper curs.

Enllaç: LLIBRE ESTIU 2016

florisol estiu

 

 

Publicat dins de Puntedu | Deixa un comentari

Conta contes Raquel Antón

Publicat dins de Puntedu | Deixa un comentari

Conta contes Alba Latorre

Publicat dins de Puntedu | Deixa un comentari

Club de lectura de 6è

Aquest curs 2015-2016 hem seguit la tradició i hem tornat a muntar el Club de lectura d’alumnes de 6è.
Un total de 14 alumnes de 6è formen part d’aquest club.
Hem treballat el llibre triat pels alumnes ”Tigre, tigre”, basat en la història de Roma, en  els  costums romans, en  les diferents classes socials…
El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ens han gravar durant el desenvolupament de l’ última trobada del club i ho publicaran a la seva web a principis del curs proper.

club de lectura de 6è

Publicat dins de Puntedu | Deixa un comentari

FÒRUM AMB L’ESCRIPTORA MERCÈ ANGUERA

Aquest mes de juny ens ha visitat  l’escriptora i mestra  Mercè Anguera, autora del llibre “No fotis, Marta” que han llegit els alumnes de 5è de la nostra escola.

Va ser una visita entranyable i bonica que els alumnes van rebre amb amb molta  il·lusió i  ella la va viure amb gran emoció. Gràcies Mercè per haver vingut.

Publicat dins de Puntedu | Comentaris tancats a FÒRUM AMB L’ESCRIPTORA MERCÈ ANGUERA

Adèu sisè !!!

Els grans de l’escola acomiaden la seva etapa amb nosaltres. Ens deixen un record al cor i un de més tangible en un dels murs del pati. És un mural xulíssim fet pels pares i per alumnes de l’Escola d’Art en què cada nen i nena ha pogut posar el seu nom per a la posteritat. Que tingueu molta sort en aquesta nova etapa que comença, sempre serem aquí pel que necessiteu!!!
IMG_8660
IMG_8661IMG_8662IMG_8663

Publicat dins de Cicle superior | Comentaris tancats a Adèu sisè !!!