PIRAGÜISTES AL POMPEU

El passat dilluns 20 de març, vam tenir l’oportunitat de conèixer a fons l’esport del piragüisme, de la mà dels veterans piragüistes olímpics Toni Herreros i Jordi Sangrà. Aquesta xerrada s’inclou dins el Projecte Interdisciplinari “Jocs Olímpics”, i ens atansa una vegada més a l’esport d’elit. Amb la projecció d’un vídeo dels últims jocs a Río, vam descobrir la dificultat que entranya baixar i sortejar els diferents obstacles per aigües braves. Els piragüistes ens van fer adonar que poder participar en uns jocs olímpics és una gran conquesta, perquè és fruit de molts anys de preparació, dia a dia sens parar i ser elegit entre molts d’altres. Per tant s’ha de ser dels millors.

Esforç, dedicació i sacrifici són qualitats necessaris en un esportista d’elit.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.