ANIVERSARI LECTOR

A cicle inicial ens interessa promoure el gust per la lectura del nostres alumnes. Així, des de l’inici de curs demanem a tots i totes que col•laborin aportant un llibre per a la biblioteca d’aula, el dia del seu aniversari. Amb aquesta aportació pretenem diversificar el temari dels llibres de les biblioteques de les nostres aules interessant-nos pels diferents gustos literaris dels nostres alumnes i fent-ne partícips a tots els alumnes de l’aula. A més l’alumne que aporta el llibre se sent protagonista en el dia del seu aniversari.

De 08/03/2013 Aniversari lector

Quant a c5005545

Benvinguts/des al BLOC del CEIP Pompeu Fabra de Mollerussa, l'espai on trobareu informació sobre el nostre centre educatiu, les activitats que duem a terme i altres coses que us puguin interessar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.