Ingredients
Pastanaga
Pèsols
Porro
Rave
Pebrot
Cuscús ( sèmola)
Peix
Sucre
Oli
Preparació:
Posem el cuscús a coure dins d’una olla.
Netegem la pastanaga, els pèsols, els raves, el porro i el pebrot. Es tallen i es posen a una paella, els fregim.
Tornem a posar oli a una cassola i fregim el peix. Quan estigui fet afegim la pastanaga, els pèsols, els raves, el porro i el pebrot i una mica de sucre.
Li treiém l’aigua al cuscús.
Presentació:
Posem el cuscús al centre del plat i al voltant les verdures i hortalisses.
Ranya Karzazi
Hola Ranya:
M’encanta el cus-cus i m’he llegit la teva recepta, no el faig a casa perquè necessita molt temps, tot i que ara amb el cus-cus que venen pre-cuinat es fa més ràpid.
He trobat una cosa curiosa…MAI he menjat cus-cus amb peix…és propi de la teva família? o es que en alguns llocs es fa amb peix?
Marisol
Si que vaig menja el cus cus amb peix.
m’agrada molt.