CUS CUS

Ingredients

Pastanaga

Pèsols

Porro

Rave

Pebrot

Cuscús ( sèmola)

Peix

Sucre

Oli

Preparació:

Posem el cuscús a coure dins d’una olla.

Netegem la pastanaga, els pèsols, els raves, el porro i el pebrot. Es tallen i es posen a una paella, els fregim.

Tornem a posar oli a una cassola i fregim el peix. Quan estigui fet afegim la pastanaga, els pèsols, els raves, el porro i el pebrot i una mica de sucre.

Li treiém l’aigua al cuscús.

Presentació:

Posem el cuscús al centre del plat i al voltant les verdures i hortalisses.

Ranya Karzazi

2 thoughts on “CUS CUS

  1. Marisol

    Hola Ranya:

    M’encanta el cus-cus i m’he llegit la teva recepta, no el faig a casa perquè necessita molt temps, tot i que ara amb el cus-cus que venen pre-cuinat es fa més ràpid.

    He trobat una cosa curiosa…MAI he menjat cus-cus amb peix…és propi de la teva família? o es que en alguns llocs es fa amb peix?

    Marisol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *