Ingredients:
Espinacs
Pastanaga
Carn de gall d’indi
Sal
Preparació:
Els espinacs i la pastanaga els rentem i després els tallem.
Tallem la carn de gall d’indi i li posem sal.
Necessitarem una olla. L’omplim d’aigua i la posem al foc.
Quan bulli, afegim els espinacs i la carn de gall d’indi . El deixem i …
Quan estigui el brou a punt el trèiem del foc i a menjar.
Carles Ortega
Ummm! Aquest brou té un aspecte exquisit.
Ens agrada molt el vostre bloc, el teniu molt endreçat i amb un aspecte molt clar.
El nostre és més senzill i gairebé els alumnes el miren a l’aula ja que molt pocs tenen Internet a casa. Som molts i costa complir l’objectiu inicial que era fer-lo servir com una eina més de treball. Esperem poder millorar-lo.
Quan es fa una entrada al bloc sembla que és una cosa molt casolana però quan veus un comentari que ve d’un altre, UI ! reconforta, és agradable.
Gràcies Roser! Ets la primera persona fora de l’escola que et comuniques amb nosaltres.
Ens recordarem de tu.
Esmeralda
Hola!
Roser aquest brou té una pinta…mmm!!!
Adeu!