BROU DE VERDURES

Ingredients:

Espinacs

Pastanaga

Carn de gall d’indi

Sal

Preparació:

Els espinacs i la pastanaga els rentem i després els tallem.

Tallem la carn de gall d’indi i li posem sal.

Necessitarem una olla. L’omplim d’aigua i la posem al foc.

Quan bulli, afegim els espinacs i la carn de gall d’indi . El deixem i …

Quan estigui el brou a punt el trèiem del foc i a menjar.

Carles Ortega

2 thoughts on “BROU DE VERDURES

  1. Esmeralda

    Ummm! Aquest brou té un aspecte exquisit.
    Ens agrada molt el vostre bloc, el teniu molt endreçat i amb un aspecte molt clar.
    El nostre és més senzill i gairebé els alumnes el miren a l’aula ja que molt pocs tenen Internet a casa. Som molts i costa complir l’objectiu inicial que era fer-lo servir com una eina més de treball. Esperem poder millorar-lo.

    Quan es fa una entrada al bloc sembla que és una cosa molt casolana però quan veus un comentari que ve d’un altre, UI ! reconforta, és agradable.
    Gràcies Roser! Ets la primera persona fora de l’escola que et comuniques amb nosaltres.
    Ens recordarem de tu.
    Esmeralda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *