Dijous 27 d’octubre vam anar fins l’oficina de Turisme de Palafrugell a fer un taller. És a l’altra punta del poble, vam caminar 40 minuts!!!!! Ufff!!!

 

Un cop vam arribar, les noies de l’oficina de Turisme ens van explicar quina és la seva feina. Ens van portar a una sala on vam veure un video i fotografies antigues del nostre municipi. Mica en mica vam anar deduint i dient on era cada lloc…

També ens van fer situar en un plànol els llocs més importants i emblemàtics de Palafrugell… Llocs que recomanaríem als turistes que anessin a visitar-los.

 

Finalment, ens van dividir en dos grups; uns érem els turistes i els altres els treballadors de l’oficina de turisme. Els turistes preguntàvem alguna cosa en francès, anglès, català o castellà i l’informador ens havia de contestar amb el mateix idioma i ensenyar-nos en un plànol on estàvem i on volíem anar.

 

Ha estat molt divertit!!!

 

Clica a sobre per veure més fotos

Clica a sobre per veure més fotos