Quan ve el temps de collir castanyes…, la castanyera…, la castanyera…. lalalalala!!!

 

El 28 d’octubre celebrem la castanyada!!!!!!!!!!!

Com cada any, al matí preparem els tastets. Aquesta vegada fem pinxo de plàtan amb xocolata… Boníssim….!!! A les 11h anem tots al pati i ens organitzem en fila per anar a triar quins tastets volem menjar. En podem triar tres… Sempre té molt d’èxit la piruleta de xocolata, hauríem de proposar que en fessin més…

 

A la tarda, només entrar, anem al pavelló. Cada curs cantarà una cançó. Cicle Mitjà i Cicle Superior ens hem agrupat. Mentre 3r canta la cançó, acompanyats del flabiol i tamborí que toquen els nens de 5è i 6è, nosaltres fem un ball de bastons… La veritat és que alguns ens hem fet un embolic.., però finalment ha sortit prou bé.

 

En acabar el ball de capgrossos, sortim al pati. Ens seiem en rotllana, per cursos, i alguns pares que han vingut a ajudar a coure castanyes ens reparteixen una paperina amb castanyes ben calentones i també aigua i sucs.. Quins pares més trempats que tenim a l’escola!!! Gràcies!!!

 

Fins la propera castanyada!!!!!!!!!!!

 

Clica a sobre per veure més fotos

Clica a sobre per veure més fotos