SORTIDES

SORTIDA A LA DRAGA DE BANYOLES

El passat dijous 11 d’abril, les Peres i les Ametlles vàrem anar d’excursió a Banyoles a visitar el Parc Neolític de la Draga.

Allà ens varen ensenyar com vivien abans els homes prehistòrics: vàrem veure les cabanyes on vivien, les eines que utilitzaven, les llavors que conreaven, i fins i tot ens varen ensenyar a fer un petit pot de fang per guardar-hi petites cosetes.

Després de la visita, vàrem dinar al mateix parc i llavors vàrem poder jugar una bona estona, mireu que bé que ens ho vàrem passar!!!

 

 

SORTIDA AL DOLMEN DE ROMANYÀ

El passat 9 de novembre, les Peres i les Ametlles vàrem anar d’excursió a veure el dolmen de Romanyà i el Bosc de les Gavarres.

Vàrem aprofitar el dia per observar el dolmen i, per grups, construir-ne un de petit amb pedres que vàrem trobar per allà al voltant. Llavors, vàrem anar a fer un passeig pel bosc i… Sorpresa!!! Ens vàrem començar a trobar uns sobres de colors, sabeu de qui eren??? Ens els havia deixat el petit Crominyó que ens havia preparat un joc de pistes on una vegada trobats tots els sobres, vàrem haver de muntar un petit mural sobre la prehistòria, ens ho vàrem passar superbé!!!

Després de fer la ruta pel bosc, vàrem anar a dinar a l’esplanada del costat del dolmen i vàrem estar jugant una bona estona. Després, fins i tot, vàrem tornar a fer una volta pel mig del bosc a veure si trobàvem algun bolet, però no hi va haver sort!!!

Mireu, mireu que bé que ens ho vàrem passar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

 
Go to Top