Innovació estratègica

QUE ÉS LA INNOVACIÓ ? images

La innovació consisteix a introduir canvis en els mètodes de treball i producció, en els factors de producció utilitzats o en el tipus de productes o serveis produïts per les empreses de tots els sectors productius, tant en els més intensament tecnològics com en els que en són menys, i tant en el sector industrial com en el de serveis. Alguns són canvis tangibles i d’altres intangibles, com ara els organitzatius, però tots estan dirigits a millorar la productivitat i els resultats de l’empresa.

La innovació pot ser difícil de mesurar, raó per la qual inicialment l’elaboració d’indicadors s’ha centrat en aquelles innovacions que es manifesten en l’obtenció de productes i processos nous (siguin béns o serveis) o que representen millores substancials amb relació als existents, és a dir, el que es coneix com a innovació tecnològica.

Los falsos mitos de la innovación – Xavier Ferràs (UVic – UCC)

Innovación: el fracaso es parte del éxito | Xavier Marcet | TEDxSantAntoni

Quant a Àngels Codina

Hola em dic Àngels i actualment estic fent de professora de cicles formatius a la Salle Manlleu en la especialitat de Gestió administrativa i Administració i finances. En aquests moments porto aquest bloc: Fem Rutllat el projecte, és un bloc de suport per els alumnes d' Administració i finances de Grau superior en els Mòduls 11-13 Simulació Empresarial i Projecte d'administració i Finances. També serveix de suport als alumnes de GM i GS. d' empresa i iniciativa emprenedora i per a tots aquell/@s que us pugui servir .
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *