Enquestes i qüestionaris a través d’internet

Ara que estem treballant l’enquesta en el projecte empresarial, m’ha semblat adequat recollir algunes eines d’Internet per a l’empresa que estan destinades a facilitar la recollida de dades en aquesta part de l’estudi de mercat. No obstant, abans de començar, cal tenir en compte que no totes les enquestes i mostres preses a través d’Internet donaran resultats fiables, i que no totes les empreses recolliran respostes representatives des d’aquest mitjà.

Malgrat tot, al tractar-se d’eines que pot gestionar i adaptar el propi usuari de forma gratuïta, no esta mai de més conèixer-la i ressenyar-la. També poden servir per reunir tots els resultats en un únic sistema. De moment, les opcions que us puc presentar són les següents:

Doodle: Ideal per organització d’esdeveniments, i per preguntar preferències horàries i de calendari.

GoogleDocs: Té una opció (formularis) que és idònia per elaborar enquestes, publicar-les, compartir-les i consultar un resum de resultat.

Tutorial per a fer un qüestionarihttp://Crear Formularios en Google Drive – 2017

Quant a grigol

El meu nom és Guillem Rigol i treballo a La Salle Manlleu com a professor de cicles formatius al Grau de tècnic superior d'administració de sistemes informàtics en xarxa i de tècnic de sistemes microinformàtics i xarxes. Més info sobre el meu currículum a www.linkedin.com/in/guillemrigol
Aquest article ha estat publicat en El projecte pas a pas, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Enquestes i qüestionaris a través d’internet

  1. Lorena diu:

    Crec que el Google docs l’utilitzarem la majoria de nosaltres, ja que és una bona eina pel tema de les enquestes i ens ajudarà molt. Ens haurieu de refrescar la memòria de com utilitzar-lo perquè la veritat que no m’enracordu de com funciona.

  2. Sintia diu:

    A pruebo la noción de mi compañera Lorena para poder acordarnos de las utilidades del Google docs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *