clipped from www.dzinepress.com

clipped from www.dzinepress.com

40 Ultimate Mind Mapping Eines útils

clipped from www.dzinepress.com

mind-mapping-530
Ment aplicacions de mapeig

Mind Mapping Eines d’ajuda en la forma en què molts dels treballs en aquest creixent i emergent indústria, es pot utilitzar per estudiar per un examen important, es pot utilitzar una pluja d’idees idees per a articles nous blocaires de treball, o de la carn el que necessita ser cobert en el negoci pla per a una nova empresa, vostè pot organitzar un gran moviment de la casa, he vist a la gent utilitzar el format de mapa mental del seu diari per a llistes de tasques també.

Una eina d’intercanvi d’idees basat en flash que es pot compartir amb altres i també integrar al seu lloc.

1
Eines molt aplicables en Educació i altres Àrees!!