Sortida a Cambrils

El passat dijous 26 de maig vam anar d’excursió a Cambrils. Primer vam anar a la platja, i juntament amb els monitors,  vam buscar cargols, petxines…

A més a més, vam visitar el Parc del Pescador i el Port. Ens ho vam passar molt bé!

IV edició de Jocs Escolars de la Ribera d’Ebre

El passat dissabte 21 de maig va tenir lloc la 4a edició dels Jocs Escolars de la Ribera d’Ebre a Benissanet, amb la participació d’alumnes de P3, P4 i P5 del nostre col·legi. La jornada va anar molt bé i agraïm la col·laboració i la implicació de les famílies i dels nens i nenes. Enhorabona campions i campiones!!!

Cultura clàssica

El passat divendres dia 20 de maig, els alumnes de 2n d’ESO ens van preparar uns jocs molt divertits relacionats amb la cultura clàssica de Grècia i Roma. Ens ho vam passar molt bé!

Sant Jordi

Al col·legi hem fet manualitats per a regalar a les nostres famílies. Mireu que boniques ens han quedat! Feliç diada de Sant Jordi!2 3

1

Taller de judo

En motiu de la Setmana Cultural, el passat dilluns 18 d’abril els alumnes de Parvulari vam gaudir d’un taller de judo a càrrec de Rafa. Ens va agradar molt!

La Mona

Abans de marxar de vacances de Setmana Santa, els alumnes d’Educació Infantil van realitzar la mona de Pasqua. Cada una de les aules va realitzar-ne una durant el matí i a la tarda, ens la vam menjar! Estava molt bona!

Marxa solidària

El 17 de març es va celebrar la XXa Marxa Solidària. Va ser una activitat amb molta participació per part de tota la comunitat educativa.
Els alumnes, juntament amb les seves famílies van realitzar una petita caminada per l’entorn més proper. Al arribar a l’escola, tots els alumnes van poder berenar coques i xocolata! Va ser una tarda fantàstica! 

Visita de P3 a la Biblioteca Comarcal

El passat 7 de març, els alumnes de P3 van fer una visita a la Biblioteca Comarcal. La Maria Josep va ser l’encarregada d’ensenyar-los-hi el funcionament de la biblioteca i els hi va explicar moltes històries de contes que podem trobar-hi. Va ser molt divertit!

Visita de P-4 a la Biblioteca Comarcal

El passat 12 de febrer, els alumnes de P-4 van fer una sortida a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre. Un cop allà, les bibliotecàries els van ensenyar com és la Biblioteca, els van explicar que és molt important estar en silenci per no molestar a les altres persones que estan llegint i treballant…

També, els van explicar quins llibres hi poden trobar, i van veure els contes més divertits de la secció Infantil, explicats per la Maria Josepa. Ara ja saben què han de fer per poder agafar llibres en préstec o bé anar amb els pares, mares, avis… a mirar i llegir tots els contes que els agradin. S’ho van passar súper bé!