-… I som-hi de nou !!!!

Benvinguts al nou curs 2015-2016.

Com sempre serà un curs carregat d’experiències i nous esdeveniments, dels quals anirem informant en aquest blog esportiu.

Desitgem que gaudiu moltíssim de les propostes esportives, que s’ho passeu d’allò més bé, així que ja sabeu, el pas previ és que hagi una gran inscripció. L’oferta és àmplia i variada, futbol 5, handbol, atletisme, dansa, batuka i piscina.

Endavant !!!

I bon any a tots i a totes !

- i fins aquí … ens retrobem aviat

Resultat d'imatges de bon estiu 2015

- Tarda de jocs

Avui divendres a la tarda, en el marc de la jornada de portes obertes a les famílies, tots els alumnes del col·legi s’ho passaran d’allò més bé amb els jocs que els han preparat els alumnes de 4t d’ESO.

Petits i grans, a gaudir… i, probablement, a suar també, i molt !!!

- Activitats piscina

Aquesta setmana finalitzen les activitats a la piscina del curs d’enguany. Som ben conscient que tothom ha xalat de debó. Treballar combinat amb gaudir, ideal !!!

- Resultats Jocs Esportius

Al web del Consell Esportiu ja estan penjats els resultats dels Jocs del 25 d’abril i del 16 de maig.

Consulteu-los, si així ho voleu.

- Efectivament

Ja ha acabat l’edició de la lligueta de futbol sala d’enguany. S’han complert els pronòstics i els de 3r s’han endut el “títol”, són bons aquests xavals. En la final van derrotar als de 4t, el resultat és el de menys. Íker, de 3r, ha estat el màxim golejador, però el premi al gol del campionat se l’ha endut Santi, de 4t.

Resultado de imagen de copas

Fins l’any que bé, on els de 4t seran favorits absoluts !!! Clar, si és que seran els que ara fan 3r !

- Lligueta interna de futbol 5

Aquesta setmana iniciem la lligueta de futbol sala d’enguany. Hi participen un total de quatre equips, un per cada classe d’ESO. Amb els de 3r com a grans favorits, quasi indiscutibles, els altres equips intentaran posar-los difícil aconseguir la victòria final.

Recordeu, bon rotllo, companyerisme i a gaudir !!!

- Activitats a la piscina

Aquesta setmana s’inicien  les activitats a la piscina del curs d’enguany, concretament en els cursos que van des de 3r fins a 6è de Primària.

Incloses en el currículum d’Educació Física, sempre suposen un gran gaudi pels alumnes que les desenvolupen. 

Enguany de ben segur que també serà així !

- Inici dels entrenaments d’atletisme

Aquest dimecres comencen els entrenaments per preparar els Jocs Escolars d’enguany. Josep, Lorena, Azahara, juntament amb d’altres mestres del claustre, conduiran els grups cada dilluns i dimecres de 5 a 6 de la tarda.

Bona feina a tots !!!

- Jocs Escolars 2015

Ja s’ha enviat al vostre correu la documentació necessària per participar als Jocs Esportius d’enguany,  des de Cicle Inicial fins a 4t d’ESO, que es celebraran a Ascó els propers dies 25 i 26 d’abril. De moment els Parvulets hauran d’esperar una miqueta, ja que la seva jornada de Jocs serà el dia 6 de juny.

Esperem que us inscriviu molts i moltes alumnes !!!