Hem fet preguntes entre nosaltres i les hem posat en un full que ens va donar la mestra “ANNA”.
Les preguntes que havíem posat en aquell full ens van servir per fer una enquesta a la gent del carrer, als cosins, companys…
Quan ja teníem tota la informació, les preguntes que havíem passat, les vam escriure en un document de l’ EXCEL. Va ser una mica llarg perquè teniem moltes respostes i havíem de posar-ho per a que ens sortís en forma de números.

I van sortir aquests resultats:

Anàlisi de dades:
Amb aquesta enquesta en vist que a la gent li agrada més l’amanida i la pasta, com a primers plats.
Com a segons a la gent li agrada molt el marisc i també el pollastre i la carn, molt més que la pizza (no ho sabíem).
El postre preferit és el pastís encara que la fruita també està molt aprop.
Vam voler saber, també, que els agradava més en general. Hem vist que no a tota la gent li agraden les coses estranyes com, per exemple, granota a la brasa. És a dir, a la gent li agrada més el gelat, pollastre a la brasa i el peix, coses molt normals que ens agraden a la majoria.

CONCLUSIÓ:
Hem arribat a la conclusió que a la gent li costa pensar quin menjar li agrada. Acostuma a dir que: “LI AGRADA DE TOT” però realment no mengen de tot. Mengen més carn, pasta, amanides i pastissos. No gaire variat. I saludable al 60-70%