Hem començat escollint un tema per l´enquesta . Alguna cosa que ens interessava com va ser les marques de roba que comprem. Després d´haver escollit el tema vam plantejar-nos unes preguntes per a què la gent digués la seva opinió. A l´endemà vam anar preguntar a la gent i als nostres amics i amigues per veure que deien la gent.
La següent sessió, a la classe, hem posat la informació en un EXCEL que ens ha explicat la mestra i hem fet les gràfiques que ens han servit per poder fer l’explicació del que ens ha dit la gent.

RESULTATS:

EXPLICACIÓ:

La majoria del la gent coneix la marca ADIDAS ,i la segona marca és la NIKE però totes molt igualades amb 34%, 32% .
La gent, la marca que compra més és ZARA. Després és la PUMA ,però també tenim en comte que la marca BERSKA és molt coneguda.
Als enquestats els agradaria comprar KIPSTA però molt a prop de Calvin Klein i Stradivarius així que podem dir que són gairebé iguals els resultats.
En la pregunta perquè compren aquestes marques, als que hem preguntat ens han dit, la majoria que és per la seva elegància, perquè és maca i duren més. No han dit gaires que eren per ser més barates o perquè els hi quedava a prop de casa.

CONCLUSIÓ:

NIKE i ADIDAS són les marques més conegudes de les que hem estat preguntant perquè la gent va còmoda. La marca que es compra més és la ZARA i la que la gent li agradaria comprar KIPSTA.
La majoria tenen en compte l’elegància, el model i la bona marca, a l’hora d’anar a comprar encara que el preu té molta importància.