El nostre grup tenia curiositat per conèixer que sabia la gent sobre el Triangle de les Bermudes. Així que vam preparar unes preguntes i ens vam repartir la feina de fer entrevistes entre tots els membres del grup per fer les màximes possibles. En general a anat bastant bé.
Un membre del grup no va fer els deures i el vam ajudar a acabar-lo entrevistant a companys i mestres de l’escola.
Els altres vam anar per les cases preguntant a algunes persones.
Alguns ens van dir que no tenien temps però, en general, va anar força bé.
La majoria ha entrevistat a 6 persones, i una altra membre del grup no va venir i vam haver d’ afanyar-nos sense ella.
Les preguntes que hem fet han estat les que posem a continuació amb els resultats:

 

 

 

 

Anàlisi dels resultats
La majoria de persones creuen que està a l’ Oceà Atlàntic sota l’aigua del mar.
El 47% de la gent diuen que es diu “Triangle de les Bermudes” per què te la forma d’un triangle entre tres illes. Aquest triangle està situat en una zona de l’Atlàntic a prop d’Amèrica.
En general, el 50% de persones que hem preguntat, no sabien qui hi ha allà però l’altre 50% pensa que hi ha ruïnes de civilitzacions antigues, vaixells i avions estavellats, bases extraterrestres o coses així.
Al per què desapareixen coses allà, diuen que hi ha una força magnètica, remolí o núvols de gas que ho provoca, però un 50% no ho sap coincidint amb la gent que no sap que hi ha allà.

Conclusió

La gent te clares algunes coses del Triangle de les Bermudes, la majoria de les persones creu el mateix però encara hi ha moltes persones que han sentit a parlar del Triangle però no sabem que passa ni per què ja que no han vist cap pel·lícula o documental sobre això i no hi parlen amb els seus amics.