Introducció

Després d’escollir el tema que volíem investigar van fer-nos unes preguntes en forma d’entrevista i les hem fet.
Nosaltres hem fet les entrevistes a gent coneguda, família i amics i també a algunes persones de l’escola perquè alguns no havien pogut fer-ho a casa.
Ens han explicat com fer una base de dades d’EXCEL i hem estat passant tota la informació per a poder saber que pensa la gent i poder-ho explicar aquí.

Resultats

 

 

Explicació

1r pregunta: Creus en els extraterrestres?
Fent les entrevistes, 14 persones de 21 entrevistades ens han dit que si existeixen els extraterrestres i les altres persones que son 7 han dit que no.
2a pregunta: Per què?
A través de les entrevistes hem vist que la gent que ha contestat positivament ens han dit que creuen que no som els únics que hi ha a l’Univers i que hi han més planetes que tenen vida encara que no els coneguem.
3r pregunta: Què creus que és l’àrea 51?
La majoria de persones diuen que és una base secreta militar als EEUU, menys una persona que creu que hi ha coses de tots els països que fan proves científiques.
4a pregunta: Que creus que hi ha dintre?
Hem vist que la gran part de la gent han dit que a dintre hi han extraterrestres, ovnis, aliens i coses sobrenaturals però un nombre, també important, pensen que hi ha armes especials.
5a pregunta: Com creus que s’ha expandit la noticia?
Creuen que s’ha expandit per documentals, pelis, notícies i internet, amb un gran percentatge que no ho acaben de saber.
Conclusió

La gent, en conclusió, diu que han vist tot això de l’àrea 51 per pelis, documentals, notícies i internet i que també creuen que a dintre hi han extraterrestres ovnis i aliens. Per tant, creiem que hi ha molta gent que coneix la seva existència perquè es va sabent que hi ha moltes coses de l’espai que no sabem però que els militars, potser, estan estudiant.