LES FAMÍLIES ENS EXPLIQUEN CONTES

La setmana cultural ha sigut tot un èxit. A part d’estrenar la biblioteca, obrir l’exposició de punts de llibres i fer tallers molt divertits, hem convidat a les famílies dels nostres alumnes a venir a l’escola a explicar-nos contes. Hem tingut una molt bona participació de mares i també d’alguna tieta. Una tarda han vingut les mares d’en Fortià, la Maria i en Pol a explicar-nos la llegenda de Sant Jordi amb titelles. Una altra tarda ha vingut la tieta d’en Roger a explicar-nos un conte fantàstic que es deia “El regal” i finalment ha vingut la mare d’en Joan a explicar-nos la llegenda de Sant jordi amb les imatges d’un conte fabulós. Moltes gràcies a totes!

Aquest article ha estat publicat en Músics Riallers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *