EDHackRaval, el primer EDHack que es fa a Catalunya!

Ahir al vespre va acabar el primer EDHack dut a terme a Catalunya.
Avui encara em venen imatges, frases, moments… del que he viscut i sentit aquests dos dies intensos a l’EDHack Raval.

Miro enrera i recordo sortir de l’escola, divendres a la tarda, pensant en el “repte” personal que tenia al davant, el cansament que portava acumulat de treballar tota la setmana i tots els interrogants que em generaven les 17 hores d’activitat frenètica que venien a continuació.

Només arribar vaig passar del zero al cent de cop, com tothom que hi ha participat. El meu paper era ser facilitadora. He vist com gent que no es coneixia treballava junta, s’implicava en un projecte en comú, el tirava endavant malgrat els dubtes, les incerteses, a vegades el desànim…però no defallien i seguien creant, ideant, innovant… per aportar idees i projectes per millorar l’educació del barri del Raval. He vist l’alegria, els somriures, les abraçades i l’orgull dels equips a l’acabar el seu projecte.

Ara, dintre d’uns dies, ens tocarà a tots i totes fer les valoracions correponents d’aquest important esdeveniment.

Desitjo que aquest hagi estat el primer de molts altres edhacks que ens ajudin a millorar l’educació al nostre país i a treballar per a una societat on el treball en equip, la solidaritat, la creativitat, la innovació.. siguin motors de canvi i millora constant.

Després d’aquestes dues jornades sé que això és possible! Gràcies a tothom que ha fet possible viure-ho!

     Twitts #EDhackRaval                                          Twittimatges #EDhackRaval
   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *