QUÈ ÉS LA FLIPPED CLASSROOM?

collage_flipped_clasFlipped Classroom o Classe Inversa és un model pedagògicque utilitzant recursos i webs 2.0 capgira la classe en el sentit que els alumnes a casa o a l’aula, però a nivell autònom, duen a terme diverses activitats (visionat de vídeos, tutorials, webs 2.0…)  que els permeten entendre els conceptes, i a l’aula, d’una manera col·lectiva, amb els companys i el suport del mestre, duen a terme activitats que els permeten consolidar i aprofundir en els diferents aspectes apresos i ja treballats. Aquesta metodologia va en la línia de les webquests, del treball per projectes… i totes elles posen al centre de l’aprenentatge l’alumne  fent que es converteixi en el protagonista del seu propi aprenentatge. Això comporta un alt grau de responsabilitat, els estudiants es converteixen també en mestres, augmenta la seva confiança en ells mateixos…

Materials per aprofundir

VÍDEOS

Screenshot_3

 

 

 

 

 

Screenshot_4

 

 

 

 

 

Screenshot_1

 

 

 

 

 

WEBS

Classe Inversa (Flipped Classroom) y sus tecnologías (Manuel Alcantara Pla)

Projecte d’incorporació de la Classe Inversa (Universitat Blanquerna)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *