Hola, E.M.D. de Jesús

ESCOLA OBERTA A LA COMUNITAT es un projecte d’innovació transversal que iniciarem aquest curs en el nostre centre, un projecte que té com a objectius:

 • implicar tota la comunitat educativa (ciutat educadora) en el desenvolupament d’alguns aspectes de les àrees curriculars, canviant així la dinàmica de l’aula i/o de l’escola.
 • Fomentar la relació amb organitzacions, associacions i entitats de l’entorn.

En aquest bloc hi publicarem totes les activitats que es realitzarem a l’Escola juntament amb vosaltres. Aquestes activitats tenen una gran importància per a la formació del nostre alumnat, els vostres fills i filles, gracies a la vostra col·laboració, tenen l’oportunitat de realitzar uns mini-projectes que estan directament relacionats amb la vida diària i amb problemàtiques actuals: salut, educació vial, educació cívica, coneixement del medi social i natural, coeducació, interculturalitat... que es traduiran en actituds i accions quotidianes positives.

  Des d’aquest bloc US ANIMEM A PARTICIPAR.

  Gràcies per la vostra col·laboració.

  ·

One thought on “Hola, E.M.D. de Jesús

 1. ismael

  Bé, en primer lloc feliçitats per la web oferta per la direcciò del col·legit Daniel Mangranè, agraïments especials a D. Jesús Adell, director del Centre, Da.Cinta Llatge, cap d’estudis del Centre i a D. Jesús Cabrera, cap de secretaria del Centre.
  Els puc dir a vostès que des el meu lloc dintre del Centre, les activitats funcionen a un 200% del que és poden veure des fora, les tasques tan de la direcciò com del profesorat son inmillorables en tots els espectes, preparaciò, mentalitzaciò, convivència,
  Amb el suport de tots nosaltres, els ciutadans de Jesús, fem que el proiecte és façi realitat, gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *