El projecte al curs 2010/11

Aquest curs continuarà el Projecte d’innovació “Escola oberta a la comunitat”, el seguiment de les activitats el podeu fer al bloc que hem creat per a aquest curs “Escola Oberta a la Comunitat 2” i també a la web del projecte.

Des d’aquestes línies volem agrair a tothom que ha participat en el projecte i/o ha col·laborat amb nosaltres la seua desinteressada participació i els convidem a continuar participant-hi. Moltes gràcies a tots i totes.
EL NOU BLOC, EL PROJECTE JA HA COMENÇAT

Participació en el 2n aniversari del Punt@Jove

Amb motiu del 2n aniversari del Punt@Jove, l’alumnat de l’escola ha participat en la festa que es va celebrar el dia 15 de juny de 2010.

up ràdio pergola

Participació en el 2n aniversari del Punt@Jove from ceipdanielmangrane on Vimeo.

Miriam Barquero, Nerea Tomàs i Francesc Blanquet, en representació de l’alumant de cinquè, van entrevistar a Albert Melero, Xavier Subirats i Jordi Sebastià, membres de l’equip de Ràdio Pèrgola.

En el següent vídeo podeu veure com es va desenvolupar l’entrevista

Daniel Mangrané TV vs Ràdio Pèrgola from Daniel on Vimeo.

Els instruments de la banda

El divendres 11 de juny el conjunt instrumental Martinés i Solà de Jesús va venir a l’escola a explicar a l’alumnat de CI els instruments de la banda i en acabar, ens va fer una petita audició.
Va estar molt interessant poder observar els instruments en directe i escoltar els instruments de ben aprop. A més, els més petits van poder veure com tocaven alguns dels seus companys i companyes de cicle mitjà i superior.

programació banda música

Dia mundial contra el tabac

31 de maig 2010.
L’alumnat de sisè s’ha desplaçat a l’Hospital de la Santa Creu per realitzar l’acte de cloenda de l’activitat realitzada contra el tabaquisme.
Després de realitzar unes activitats per grup s’ha procedit al lliurament de premis dels cartells realitzats per l’alumnat en contra del tabac finalitzant l’acte amb l’entrega del diplomes als participants del concurs de cartells i Piscolabis.

El taller de Joan Panisello

27 de Maig 2010, alumnat 6è

2ona part de l’activitat sobre la ceràmica, iniciada amb la visita de Joan Panisello al nostre centre. En aquesta ocasió l’alumnat a tingut l’ocasió de visitar el seu taller, exposició permanent, i també el forn dissenyat per ell.

L’alumnat de sisè va preparar una entrevista, el tema girava en torn a la seua última exposició a Abu Dhabi, la informació necessaria per realitzar les preguntes la van extreure prncipalment del seu bloc.

Aquí podeu llegir l’entrada amb la qual ens ha obsequiat Joan Panisello al seu bloc
Up Taller Joan Panisello

Imatges de l’activitat