L’ambient dels artistes

El mes de març l’hem dedicat als artistes.
Hem distribuït diferents racons per tal de treballar la creativitat dels infants: racó de dibuixos amb gomets, racó de dibuix amb llapis i rotuladors prims, racó de collage (retallar i enganxar), racó de pintura en cavallet (aquarel•la), racó de pintar pedres de pissarra, racó del mural (pintura témpera), racó dels instruments musicals i racó dels cançoners, racó d’escultures (pinyes i canyes).
A diferència dels racons creats anteriorment, aquesta vegada no es podia canviar fins haver acabat la feina que havien escollit. El mural a la paret ha estat un treball compartit i cada setmana hem posat un mural diferent.
Dins l’ambient dels artistes es podrien haver seleccionat altres activitats; segurament més elaborades, més creatives, més diferents… en tractar-se del nivell de P3 i que es pretén un treball autònom per part dels alumnes es va fer aquesta selecció.

Aquest article s'ha publicat dins de Ambients, Plàstica i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *