ECLIPSI DE SOL

eclipse_dos

INFORMACIÓ:

El proper divendres 20 de març de 2015 tindrem l’oportunitat de presenciar un fenomen astronòmic poc freqüent: un eclipsi de Sol. Pocs minuts després de les nou del matí, veurem com la Lluna es va situant davant del Sol fins a cobrir-lo de manera parcial, fins a un màxim d’un 70% a la nostra latitud.

És una oportunitat que no cal deixar passar perquè el darrer eclipsi destacable va ser el 4 de gener de 2011, i el proper eclipsi observable no serà fins el 12 d’agost de 2026. Així doncs cal aprofitar l’avinentesa i gaudir del fenomen, tot i respectant sempre unes mínimes condicions de seguretat, la primera i més important de les quals és no mirar mai directament el Sol. Oi que no ho acostumes a fer habitualment? Doncs encara menys durant la durada de l’eclipsi.

SI EN VOLS SABER MÉS DELS ECLIPSIS MIRA’T AQUESTA PEL·LÍCULA.

Aquest article ha estat publicat en General, tercer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ECLIPSI DE SOL

  1. GERARD diu:

    Aquest vídeo és molt interessant.

  2. Núria diu:

    Amb la Montserrat vam mirar aquest vídeo i ens va agradar molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà