VISITA AL MUSEU DEL CINEMA

El dimarts 24 de febrer de 2015, els nens i nenes de 3r i 4t vam anar a visitar el Museu del Cinema a la ciutat de Girona.
Quan vam arribar amb l’autocar, vam caminar i vam arribar en una plaça on vam esmorzar. Després, vam entrar dins el museu i dues monitores, la Bàrbara i la Tona ens van portar dins d’una sala. En aquella sala vam fer un taller de llanterna màgica. Quan vam acabar vam anar a visitar el museu i vam veure joguines òptiques, ombres xineses… i quan vam acabar de mirar el museu vam anar a dinar. Després vam jugar i finalment vam marxar.
A mi em va agradar molt, tot i que vam acabar molt cansats.

MAR CAPDEVILA VILARÓ

El 24 de febrer vam anar al Museu del Cinema. Quan vam arribar a Girona, vam caminar i quan vam arribar al museu vam esmorzar i després vam entrar. Les monitores que ens van tocar es deien Bàrbara i Tona. Vam fer un taller de llanterna màgica. Vam fer grups i ens van donar paper vegetal. Després amb el grup vam decidir quina història podíem fer i finalment la vam passar a paper acetat. Quan vam acabar vam projectar la història i va ser molt maco. Després vam anar a veure el museu, vam anar a una càmera fosca. A la paret hi havia una pantalla i per aquella pantalla sortia el carrer al revés, posaven un mirall a sota i es veia recte. Seguidament, vam anar a veure la resta del museu. Quan vam acabar vam anar a dinar. La mare m’havia posat macarrons i botifarra, era molt bo! Després, vam anar a jugar, ens ho vam passar molt bé i quan feia una bona estona que jugàvem les mestres ens van dir que havíem de marxar.
No volíem marxar però al final ja no estàvem empipats!

MARC GOST 

Aquest article ha estat publicat en General, tercer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a VISITA AL MUSEU DEL CINEMA

  1. Lluís Rubio Sala 3r diu:

    Felicitats Marc i Mar en sabeu MOOOOOOOOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà